Zakaj gre pri nagradni igri #simplyfansunited? - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Wednesday, 13th February 2019

Zakaj gre pri nagradni igri #simplyfansunited?

Zakaj gre pri nagradni igri #simplyfansunited?

#SIMPLYFANSUNITED je besedna zveza, ki predstavlja naše gibanje.

Gibanje, s katerim želimo premostiti razlike ter združiti vse navijače, ne glede na njihovo narodnost, raso, etnično pripadnost ali vero. To, kar združuje vse te navijače, je njihova ljubezen do rokometa.

Dve izmed stvari, zaradi katerih je rokomet v primerjavi z drugimi športi tako poseben, sta prijateljska narava in kultura sočutja, ki ju ljubitelji rokometa kažejo pri navijanju. In Gorenje želi gojiti ter podpreti tako vrsto navijanja in druženja.

Zato ...

  • PODPIRAMO vas pri tem, da ste navijač določenega moštva.
  • SPOŠTUJEMO vašo predanost določeni ekipi.
  • Želimo, da STOJITE za svojim moštvom.

Želimo pa tudi, da postanete LJUBITELJI ROKOMETA. Da postanete del skupine, v kateri so združeni vsi navijači rokometa.

Naš cilj je, da vas povedemo onkraj meja vaše domovine in nekaj korakov dlje od dvorane vaše najljubše rokometne ekipe. Da izbrišemo meje med rasami in narodi ter vse druge razlike in vam pokažemo čisto novo raven navijanja – navijanja za rokomet! In prav za to gre pri gibanju #SIMPLYFANSUNITED.

 

VEČ O NAGRADNI IGRI

Želimo, da z nami delite svoje trenutke #SIMPLYFANSUNITED – če želite sodelovati, se fotografirajte z navijačem ali skupino navijačev nasprotne rokometne ekipe.

Ko boste objavili fotografijo samih sebe z navijačem nasprotne rokometne ekipe na svojem Instagramu ter izvedli vse potrebne korake, boste uradno sodelovali v naši nagradni igri.

NAGRADE:

4 x 2 vstopnici + nastanitev v Kölnu, Nemčija + srečanje z Ivanom Balićem

PRAVILA NAGRADNE IGRE

1.    Fotografirajte se z navijačem nasprotne ekipe, da postanete član gibanja #SIMPLYFANSUNITED.

2.    Objavite jo na viru novic (feed) na svojem Instagramu.

3.    Zagotovite, da je vaš profil javen.

4.    Označite profil @gorenjesimplyfans ter dodajte oznako #simplyfansunited.

IZBIRA ZMAGOVALCA IN OBJAVA

Vsak mesec bomo izbrali enega zmagovalca, ki bo prejel navedeno nagrado, začnemo pa konec februarja 2019. Drugi zmagovalec bo izbran konec marca, tretji konec aprila, zadnji oziroma četrti pa sredi maja.

Naša žirija bo vsakega 27. dne v mesecu (oziroma 15. maja) v okviru nagradne igre izbrala tri najboljše fotografije. Objavili jih bomo na svojem Instagramu, svojem sledilcem pa bomo prepustili odločitev o zmagovalcu. Imeli bodo tri dni časa, da glasujejo za svojo najljubšo fotografijo, ki bo postala zmagovalna fotografija meseca.

Zmagovalec bo objavljen zadnji dan v mesecu na našem Instagramu @gorenjesimplyfans. Pravila za nagradno igro si lahko ogledate na tej povezavi.

Resnično si želimo, da bi bili del tega pomembnega gibanja in da bi ustvarjalno prispevali k vizualnemu mozaiku gibanja #SIMPLYFANSUNITED.