#simplyfans skupnost navdušencev - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Saturday, 12th January 2019

#simplyfans skupnost navdušencev

#simplyfans skupnost navdušencev

Smo ekipa navijačev #simplyfans in združeni smo v gibanju #simplyfans. Vas zanima, za kaj sploh gre pri naši skupnosti navijačev #simplyfans ter kaj je pravzaprav naše resnično poslanstvo v tej veliki športni industriji.

Ampak preden pojasnimo naše poslanstvo, naj najprej opišemo besedno zvezo „skupnost navdušencev“.

Morda ne poznate točne opredelitve, vsi pa jo kljub temu živite. Skupnost navdušencev je subkultura ljubiteljev, za katero je značilno medsebojno sočutje in prijateljstvo z drugimi, ki jih zanima ista stvar – v našem primeru je to rokomet. Skupnost navdušencev je skupina ljudi, ki navijajo za isto moštvo, te podpore pa ne izkazujejo samo z gledanjem tekme. Pravi član skupnosti navdušencev ve več kot samo to, kdo je dal zadnji gol.

Občuti pripadnost tako moštvu kot drugim navijačem moštva.

Če ste pravi fen rokometne ekipe PSG ali Veszprem, podpirate to ekipo z obiskom njenih tekem in navijanjem zanjo. Če veste veliko podrobnosti o rokometnih igralcih in poznate nekatere izmed njihovih dobrih taktik med igro, potem ste zagotovo del njihove skupnosti navdušencev.

Kaj pa pomeni biti del skupnosti navdušencev #simplyfans?

Naše poslanstvo je, da vas povedemo onkraj meja vaše domovine in še nekaj korakov dlje od dvorane vaše najljubše rokometne ekipe. Da izbrišemo meje med rasami in narodi ter vse druge razlike in vam pokažemo čisto novo raven navijanja – navijanja za rokomet!

 

PODPIRAMO vas pri tem, da ste navijač določenega moštva.

SPOŠTUJEMO vašo predanost določeni ekipi.

Želimo, da STOJITE ZA vašim moštvom.

Želimo pa tudi, da postanete LJUBITELJI ROKOMETA. Da postanete del skupine, v kateri so združeni vsi navijači rokometa.

 

In prav za to gre pri skupnosti navdušencev #simplyfans.

Naše poslanstvo je, da premostimo razlike. Da združimo vse rokometne navijače, ne glede na njihovo narodnost, raso, kulturo ali vero.

 

Pridruži se nam na družabnem omrežju INSTAGRAM in sodeluje v številnih nagradnih igrah in edinstvenih priložnostih (naši sledilci so v živo spoznali Ivana Balića, Nikola Karabatića ...) ali se prijavi na e-novice na osnovni strani ter se poteguj za dres #simplyfans.

Gibanje #simplyfans preprosto pomeni biti ljubitelj ali ljubiteljica rokometa.