In zmagovalec nagradne igre #simplymoments je ... - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Monday, 17th December 2018

In zmagovalec nagradne igre #simplymoments je ...

In zmagovalec nagradne igre #simplymoments je ...

Nagradna igra #simplymoments je zaključena. V okviru nagradne igre smo vas spodbudili, da kot ljubitelji rokometa objavite svoje trenutke, #simplymoments. Prejeli smo več kot 300 fotografij iz vseh evropskih držav, kar pomeni, da smo z našim gibanjem #simplyfans povezali veliko navijačev. Srečni zmagovalec bo prejel hladilnik Gorenje po svoji meri, in sicer v barvah in simbolih najljubšega kluba.

Ta nagradna igra je bila nekaj posebnega zaradi sodelovanja Evropske rokometne zveze, ki je k udeležbi povabila tudi klube iz Velux EHF Lige prvakov. Posebna zahvala gre tudi marketinški ekipi EHF.

Rokometni navdušenci, ki so želeli sodelovati v tekmovanju, so morali upoštevati nekaj preprostih pravil, na primer objaviti fotografije svojih trenutkov #simplymoments na viru novic (feed) ali v zgodbah (story) na svojem Instagram profilu, označiti profil @gorenjesimplyfans ter dodati oznako #simplymoments in oznako najljubšega kluba. Osemnajst klubov, ki tekmujejo v okviru EHF Lige prvakov, je podprlo tekmovanje in se strinjalo z uporabo logotipa svojega kluba.

Osemnajst klubov iz dvanajstih različnih držav. Hvala!

 

REZULTATI TEKMOVANJA

Vsak dan smo prejeli fotografije in na koncu smo jih našteli 307. 307 edinstvenih fotografij in na vsaki izmed njih so bili ujeti trenutki #simplymoments navijačev osemnajstih različnih rokometnih klubov.

 

Najaktivnejši so bili navijači iz naslednjih petih klubov:

1.   PGE Vive Kielce

2.   Telekom Veszprem

3.   HC Vardar

4.   MOL-Pick Szeged

5.   HCB Nantes

Naša #simplyfans ekipa je imela izjemno težko nalogo izbrati samo enega zmagovalca, zato smo večkrat pregledali deset fotografij, ki so se uvrstile v finale.

 

Na koncu smo se odločili za @PUTITOA.

 

Vseh najboljših 10 finalistov bo prejelo poseben #simplyfans dres. Finalisti, vse, kar morate storiti, je, da pošljete svoje podatke na naslov simplyfans@gorenje.com.

S končnim rezultatom nagradne igre smo več kot zadovoljni in želimo nadaljevati s tradicijo zbiranja najboljših trenutkov #simplymoments ter povezovanja navijačev iz cele Evrope. Želimo jih združiti v eno veliko ekipo #simplyfans.

Ostanite z nami, če se želite pridružiti novim avanturam. Kmalu ... :)