Presenečenje Nikole Karabatića - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Tuesday, 2nd October 2018

Presenečenje Nikole Karabatića

Presenečenje Nikole Karabatića

Za mlade rokometaše iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje smo pripravili nepozabno presenečenje. Njihov trening, ki je potekal na zadnjo nedeljo v septembru, smo popestrili z obiskom enega najboljših svetovno znanih rokometašev in ponosnega ambasadorja #simplyfans Nikole Karabatića.

Ostali brez besed

Zadnjih 26 let je Gorenje kot generalni pokrovitelj rokometnemu klubu iz Velenja, ki bo kmalu praznoval 60. rojstni dan, s podporo in vero v uspehe omogočilo profesionalizacijo in izstrelitev med zvezde slovenskega rokometa. Podporo članom kluba so izkazali tudi preteklo nedeljo, ko so za mlade, perspektivne rokometaše pripravili prav posebno presenečenje. Obiskal jih je eden najuspešnejših rokometašev na svetu, Nikola Karabatić, ki ga je mednarodno rokometno združenje IHF kar trikrat razglasilo za najboljšega igralca rokometa na svetu. Mlade rokometaše je s t. i. akcijo »photobomb« nepričakovano presenetil med fotografiranjem in marsikoga od prisotnih povsem osupnil.

»Kot vodja projekta na strani Rokometnega kluba Gorenje Velenje bi današnji dogodek označila kot nekaj zelo posebnega. Po odzivih naših mladih rokometašev sodeč, je presenečenje zares uspelo,« je povedala Maja Bukovnik iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje.

Z veseljem si vzame čas za srečanje z mladimi rokometaši

Navdušeni ambasador #simplyfans je ob tem povedal: »Zabavno je bilo videti njihove reakcije. Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim. To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev. Zato si tudi z veseljem vzamem čas za srečanje z mladimi rokometaši, saj vem, koliko jim to pomeni.«

Edita Gabrič Zager, vodja projekta Evropskega rokometnega sponzorstva Gorenje, je povedala, da so veseli, da lahko pomagajo mladim upom uspeti v rokometnih vodah: »Verjamem, da je za mladega rokometaša srečanje z Nikolo lahko neka dodatna vzpodbuda, da sledi svojih sanjam.«

V športnem duhu skupaj z Gorenjem in #simplyfans