Poklon rokometnemu Mozartu - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Tuesday, 18th September 2018

Poklon rokometnemu Mozartu

Poklon rokometnemu Mozartu

Začela se je nova sezona rokometne lige prvakov za moške (angl. VELUX EHF Champions League) in spomnili smo se našega intervjuja z legendo svetovnega rokometa, in tudi ambasadorjem blagovne znamke Gorenje, Ivanom Balićem.

Nekdanji hrvaški rokometaš Ivano Balić velja za enega izmed najboljših igralcev v zgodovini rokometa. Kar 5 let zapored je bil okronan za najkoristnejšega igralca na velikih mednarodnih tekmovanjih, dvakrat pa mu je EHF podelila tudi priznanje za najboljšega igralca na svetu. S klubi in reprezentanco je osvojil vsa največja tekmovanja – od olimpijskih iger do svetovnega prvenstva. 

Veseli smo, da lahko sodelujemo z njim, saj je sedaj, ko ne igra več profesionalnega rokometa, eden izmed nas #simplyfans navijačev.

Z njim smo preživeli popoldan pred letošnjim Evropskim rokometnim prvenstvom v Zagrebu in spoznali, da je resnično človek, ki zna uživati življenje, naši aparati pa mu ga še bolj poenostavljajo.

Z nami je razpravljal o rokometu in pomenu navijačev. Med njimi je spoznal nekaj oboževalcev in z njimi naredil ogromno sebkov. Res moramo priznati, da je zagotovo legenda na igrišču in tudi zasebno. Ostanite z nami, mogoče pa ga v prihodnje ravno vi v družbi Gorenja spoznate v živo.