Sonce, plaže, otroški parki in nogomet - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Thursday, 26th July 2018

Sonce, plaže, otroški parki in nogomet

Sonce, plaže, otroški parki in nogomet

Približno dva meseca sta minila od konca sezone in naša zvezdnika VELUX EHF Lige prvakov se počasi vračata v rokometno karavano. Sezona se začne septembra, a naša ambasadorja se morata pravočasno pripraviti na bodoče izzive. Letošnje poletje sta Vid Kavtičnik in Nikola Karabatić veliko časa preživela na peščenih in pregrešno lepih plažah. Bodimo pošteni, ko igrate več kot 60 tekem v sezoni in niste imeli pravega počitka od julija lansko leto, je vse, kar bi si želeli ... daleč stran od rokometa.

Nikola Karabatić

Znano je, da je Nikola tesno povezan s svojim bratom Luko, s katerim sta lansko leto skupaj podaljšala pogodbo za pariški klub Paris Saint – Germain. Pri najbogatejšem klubu bosta ostala najmanj do leta 2022. Nikolova in Lukova družina sta se v prvem delu počitnic skupaj odpravili na karibski otok Guadeloupe. Uživali so v turkizno modrih rajskih plažah ter se nedvomno do dobra spočili. V drugem delu počitnic pa se je Nikola sam z družino odpravil počitnikovati na Azurno obalo, natančneje v bližino Marseilla.

Verjamemo, da se je naš zvezdnik dobro spočil in da bo naslednje leto nadaljeval svoje izvrstne predstave. Nedvomno pa je letos še bolj motiviran, saj naslova EHF Lige prvakov ni osvojil že od leta 2015.

 

Vid Kavtičnik

Naš ''Vidko'' ima letos veliko razlogov za veselje. Med največjimi je nedvomno zmaga v Velux EHF Ligi prvakov s francoskim Montpeillerom, kjer je odigral eno najvidnejših vlog. S svojo družino se med poletnim počitkom zelo rad potepa po evropskih počitniških destinacijah, kjer pa seveda ne sme manjkati animacij za otroke. Svoj dopust z ženo Mašo prilagodita tudi svojima otrokoma Levu in Lari, ki sta že prava mala velikana. Letos so se odpravili na grški otok Kreto, kjer pa lahko vidimo da so se zelo zabavali. Vid bo naslednjo sezono EHF Ligo prvakov začel v skupini A oziroma ''skupini smrti''. V kateri se bo pomeril z velikani kot so HC Vardar, Kielce ter Veszprem.

Želimo mu vse dobro in veliko uspehov v sledeči sezoni.

                                        

Ivano Balić

Vsi vemo, da večni rokometni legendi in našemu zvestemu ambasadorju Ivanu Baliću ne primanjkuje morja, saj je rojen v Dalmaciji, točneje v Splitu, kamor pa se je po končani karieri tudi vrnil. Kljub temu se rad z družino odpravi tudi na druge počitniške destinacije. Letos pa se je vrtelo vse okoli nogometnega svetovnega prvenstva, ki je potekal od sredine junija do sredine julija. Ivano je s svojo družino spremljal tekme v rodnem Splitu, kjer je bilo vzdušje nepopisno, saj je namreč iz Splita tudi 5 ključnih mož Hrvaške nogometne reprezentance (Lovro Kalinić, Ivan Strinić, Filip Bradarić, Ivan Perišić in Ante Rebić).