Rokometni praznik v Kölnu - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Saturday, 16th June 2018

Rokometni praznik v Kölnu

Rokometni praznik v Kölnu

V Kölnu so se pretekli konec tedna štiri najboljša rokometna moštva v Evropi merila na finalu lige prvakov. »Božič rokometa« je v Nemčijo privabil preko 20.000 obiskovalcev iz različnih držav, kljub temu, da so v finalu sodelovale tri francoska in makedonsko moštvo.

Veseli smo, da sta v finalu Lige prvakov rokometu sodelovala dva naša ambasadorja, eden izmed njiju, domačin Vid Kavtičnik, pa je s svojo ekipo (HBC Montpellier) osvojil naslov prvaka! Iskrene čestitke!

Gorenje je na dogodek peljalo #simplyfans navijače (zmagovalce nagradne igre po trgih) iz Nemčije, Francije, Makedonije in Slovenije, vsem obiskovalcem pa smo se predstavili tudi s stojnicama pred areno in v njej. Poleg tega smo se med polčasom zabavali tudi s plesno kamero. Gledalci v areni in preko tv zaslonov so nas opazili na igrišču (nalepke, LED zasloni, hladilnik) in v novinarskih središčih. Tokrat smo v Köln peljali tudi naše retro #simplyfans hladilnike, ki so poželi veliko navdušenja in pritegnili pozornost.

Ponosni smo, da smo postali del evropske rokometne družine, saj tako gradimo prepoznavnost blagovne znamke Gorenje na pomembnih trgih v Evropi ter tudi na takšen način pritegnemo nove kupce.