Gorenje #simplyfans gibanje združilo navijače rokometa - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Monday, 29th January 2018

Gorenje #simplyfans gibanje združilo navijače rokometa

Gorenje #simplyfans gibanje združilo navijače rokometa

Evropsko rokometno prvenstvo EHF EURO 2018 se je v nedeljo, 28. januarja 2018, zaključilo z zmago Španije. Kot ponosni sponzor smo dodaten prispevek tej veliki športni zgodbi dodali še s posebno navijaško promocijsko akcijo #simplyfans, ki je povezala navijače iz celotne jadranske regije. To nam je tudi uspelo, saj smo na oglede tekem s posebnim #simplyfans navijaškim avtobusom prepeljali preko 700 strastnih navijačev iz Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Makedonije, Srbije ter Bosne in Hercegovine, gibanju #simplyfans pa se želijo priključiti ostali ključni trgi Gorenja.

 

Gorenje z navijaško akcijo #simplyfans združilo navijače celotne regije

Preko gibanja #simplyfans smo spodbujali navijače vseh narodnosti, kultur in prepričanj, ki jih združuje ljubezen do rokometa, da navijajo, ne samo za svoje ekipe, ampak tudi za šport in vse igralce ter skupaj uživajo v rokometu. Sporočilo navijaške akcije #simplyfans, »Navijajmo skupaj. Navijajmo za rokomet.«, je bilo vsekakor slišano.

Ambasador #simplyfans gibanja Ivano Balić zvezda Gorenjeve stojnice v Areni Zagreb

Na finalni dan je bil glavna zvezda Gorenjeve promocijske stojnice v Areni Zagreb Ivano Balić, hrvaška rokometna legenda, ki mu je EHF kar dvakrat podelila priznanje za najboljšega igralca na svetu. Strastni rokometni navdušenci so ga nemudoma prepoznali in nestrpno čakali, da so se lahko na naši stojnici slikali z enim izmed najboljših igralcev v zgodovini rokometa. Njegova prisotnost je požela tudi veliko medijske pozornosti, saj ima njegovo mnenje o rokometu in tekmah še vedno izjemno veliko težo. Po druženju z obiskovalci stojnice, si je Ivano Balić finalno tekmo ogledal z našimi poslovnimi partnerji. Ivano, kot #simplyfans ambasador, tudi sam verjame, da je športni duh pomemben, in to ne le na igrišču, ampak tudi na tribunah med navijači.

EHF EURO 2018 utrdilo ime blagovne znamke Gorenje

Partnerstvo na najvišji ravni evropskega rokometa je naši blagovni znamki prineslo še večjo prepoznavnost na vseh tržiščih, saj so se pojavljali na prenosih vseh tekem v 30 državah v Evropi in skupaj 47 državah po vsem svetu. Ker so evropske rokometne sile tudi najpomembnejši prodajni trgi naše znamke, tekme pa odlična arena mreženja s strateškimi mednarodnimi partnerji, bo to gotovo pomembno prispevalo tudi k doseganju naših poslovnih ciljev. Ob koncu evropskega rokometnega prvenstva EHF EURO 2018 sporočamo še: »V Gorenju podpiramo vrhunske športnike in vrhunski šport ter jih bomo podpirali še naprej. Športna sponzorstva nedvomno pripomorejo k prepoznavnosti blagovne znamke Gorenje na mednarodnem trgu in temeljijo na dveh stebrih: sponzorstvu Slovenske nordijske reprezentance ter sponzorstvu rokometa. Prepričani smo, da si športniki zaradi trdega dela in poslanstva zaslužijo našo in vašo podporo. Z njimi bomo še naprej proslavljali zmage in jim stali ob strani tudi ob porazih, saj nas družijo iste vrednote in isti športni duh.«