Gorenje na ogled rokometnih tekem v Zagreb peljalo preko 130 slovenskih rokometnih navdušencev - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Monday, 22nd January 2018

Gorenje na ogled rokometnih tekem v Zagreb peljalo preko 130 slovenskih rokometnih navdušencev

Gorenje na ogled rokometnih tekem v Zagreb peljalo preko 130 slovenskih rokometnih navdušencev

Gorenje je ponosni sponzor evropskega rokometnega prvenstva EHF EURO 2018, ki do konca januarja poteka na Hrvaškem. Dodaten prispevek v tej veliki športni zgodbi pa dajemo še s posebno navijaško promocijsko akcijo #simplyfans, s katero želimo zabrisati meje in povezati navijače iz celotne jadranske regije. V okviru nagradne igre smo na oglede tekem skupinskega dela prvenstva s posebnim #simplyfans navijaškim avtobusom pripeljali kar 130 strastnih navijačev, 2 pa ogled težko pričakovane finalne tekme še čaka.

Do vstopnic preko nagradne igre

Srečneži so si vstopnice prislužili s sodelovanjem v nagradni igri, ki je bila objavljena na spletni strani simplyfans.eu. Izmed vseh sodelujočih, ki so preko spletnega obrazca poslali svoj predlog navijaškega napeva ali pa priložili kopijo računa nakupa gospodinjskega aparata Gorenje, smo izžrebali 66 rokometnih navdušencev, ki so prejeli dve vstopnici za ogled tekme in originalne navijaške Gorenje #simplyfans majice. Na ogled tekem Slovenije proti Makedoniji, Nemčiji in Črni gori, ki so se odigrale v Zagrebu, pa smo jih peljali s prav posebnim #simplyfans navijaškim avtobusom, na katerem so navijači ustvarili odlično vzdušje.

Gibanje #simplyfans združilo preko 700 navijačev iz regije

Gorenje je tako s komunikacijsko akcijo #simplyfans združilo strastne navijače celotne regije, saj so na tekme poleg slovenskih peljali tudi rokometne navdušence iz Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Preko gibanja #simplyfans Gorenje spodbuja navijače vseh narodnosti, kultur in prepričanj, ki jih združuje ljubezen do rokometa, da navijajo ne samo za svoje ekipe, ampak tudi za šport in vse igralce ter skupaj slavijo lepoto rokometa. »Hvala, Gorenje, za pravo navijaško avanturo in za #simplyfans navijaško majico. Ustvarili ste odlično vzdušje, družba na avtobusu pa je bila sploh fantastična. Super doživetje, ki se ga bom z veseljem spominjala,« je bil le eden izmed komentarjev navdušenih navijačev, ki so si z Gorenjem ogledali eno izmed tekem skupinskega dela prvenstva v Zagrebu.