Gorenje predstavlja gibanje #simplyfans - #simplyfans by Gorenje

Preview news

Tuesday, 7th November 2017, Velenje

Gorenje predstavlja gibanje #simplyfans

Gorenje predstavlja gibanje #simplyfans

Gorenje, ponosni pokrovitelj prihajajočega evropskega prvenstva v rokometu, se zavezuje k športnemu navijanju pod hashtagom #simplyfans. Navijače iz regije in sveta združuje strastno navijanje za svoje favorite. A še močnejša je osnovna vez, ki je skupna vsem – ljubezen do  rokometa. Zato smo ustvarili gibanje #simplyfans, prvo navijaško skupino  rokometa na svetu. 

Del nje so lahko vsi – tisti, ki držijo pesti na kavču pred televizijo, tisti, ki na ves glas slavijo gole na tribunah in tisti, ki rokomet enostavno radi igrajo. Rokomet je nepredvidljiv, a ravno zato tako vznemirljiv. Pomembno pa je, da je v vsakem trenutku v ospredju šport – ne le med igralci na igrišču, temveč tudi med navijači na tribunah. Saj smo na koncu dneva vsi feni te izjemne igre. 

Pobuda #simplyfans izhaja iz osnovnega poslanstva Gorenja, ki z inovativnimi, uporabniku prijaznimi napravami poenostavlja življenje (Life Simplified). Gorenje tako omogoča uporabnikom, da se posvetijo užitkom v življenju, tistemu, kar jih veseli in kar jih izpopolnjuje - tudi navijanju.

Navijanje je prav tako povsem enostavno in osvobajajoče. Gorenje zato spodbuja navijače vseh narodnosti, kultur in prepričanj, da navijajo športno in za šport ter skupaj slavijo lepoto rokometa - kot eno, kot #simplyfans.