Навивачи обединети со #simplyfans движењето на ГорењеДа навиваме заедно. Да навиваме за спорт.
1

Правила за навивање

_products/features/icon -

Навивајте чесно и за фер плеј!
_products/features/icon -

Почитувајте ги сите навивачи, без оглед на нивната националност.
_products/features/icon -

Кога натпреварот ќе почне, едноставно уживајте во убавината на спортот.

Нашиот манифест

Кога навивачите страсно, гордо и гласно ги бодрат играчите, енергијата расте, и на теренот и на трибините. Затоа, ве повикуваме да го поддржите спортскиот дух и да се сетите дека навиваме - за спорт. Да не  комплицираме со напнатост, со пресметки и со навреди.

Ние како #simplyfans сме една навивачка група која ги обединува навивачите од сите националности. Заедничка ни е вистинската и искрена љубов кон спортот. Да навиваме заедно, да навиваме за спорт!

ГОРДИ СПОНЗОРИ

#simplyfans Галерија