Среда, 30. Maj 2018

Ракометен одмор во Келн

Во Келн, четири од најдобрите ракометни тимови во Европа се рангираа во финалето на Лигата на шампионите VELUX EHF. Лигата на шампиони привлече повеќе од 20.000 посетители од цела Европа во Германија, и покрај тоа што тројца француски и еден македонски тим учествуваа во финалето.

Задоволни сме што двајца наши амбасадори учествуваа во VELUX EHF FINAL4, а еден од нив, Вид Кавтичник, исто така ја освои титулата шампион со својот тим (Монпелје)! Честитки!

Нашите #simplyfans добитници од Германија, Франција, Македонија и Словенија, беа меѓу официјалните лица кои им честитаа на тимовите на церемонијата на доделувањето на наградите. Исто така, Горење имаше два штанда пред и во арената и наградна игра за време на полувреме. Гледачите во арената и телевизиските екрани не забележаа на игралиштето (налепници, ЛЕД екрани, фрижидери) и во прес-центарот. Ги зедовме и нашите #simplyfans  ретро фрижидери во Келн, кои привлекува многу внимание.

Горди сме што станавме дел од европското ракометно семејство!

Посетете не
Facebook
Instagram