Горење стана дел од новата спортската приказна како горд спонзор на Европскиот ракомет, на VELUX EHF Лигата на шампиони и на следните две EHF EURO Европски првенства во ракомет за мажи. 

Овие спортови бараат тимски дух, посветеност да се биде најдобар и фокусираност на иновации. Карактеристики кои Горење ги користи во своите апарати за домаќинство. Водечки спортисти како Никола Карабатиќ сега го имаат Горење како дел од нивниот навивачки тим. Дома, нашите апарати се грижат за сите секојдневни задачи и ја поедноставуваат домашната работа, за да имате повеќе време да посветите на тренинг и натпреварување.

Животот може да биде комплициран, но не мора да биде така. Нека биде Горење дел од вашиот тим за поддршка дома и ќе имате повеќе време да гледате или да учествувате во вашите омилени спортови. 

БИДЕТЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ВНИМАНИЕТО ЗАЕДНО СО ТИМОВИТЕ ВО FINAL4

Освојте уникатно #simplyfans доживување

БИДЕТЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ВНИМАНИЕТО

Наградниот конкурс „Simplyfans by Gorenje” заврши. Ви благодариме на сите кои учествувавте.

Добитник на уникатно #simplyfans доживување во Келн е Ненад Деспотовиќ. Добитникот го известивме во приватна порака на Инстаграм и по електронска пошта 😊 

Честитки! 

Помогнете ни да го прошириме спортскиот дух!

Навивајте со нас и споделете ги вашите #simplyfans моменти на Facebook и Instagram.

#simplyfans