Srijeda, 13. februar 2019

#simplymoment koji nikada nećemo zaboraviti

#simplymoment koji nikada nećemo zaboraviti

Krajem prošle godine objavili smo nagradno natjecanje nazvano #simplymoments, gdje smo pozvali navijače na svom Instagram profilu, da nam šalju svoje #simplymoments sa utakmica ili iz svojih kuhinja. Učesnici širom Evrope su bili pozvani da uzmu učešće u ovom nagradnom natjecanju, a 17 klubova Velux EHF Lige šampiona je podijelilo našu objavu. Kada smo objavili pobjednika, koji dolazi iz Kielce-a, Poljske, nismo mogli ni očekivati kakvo će iznenađenje on pripremiti za nas.

Dobitnik nagrade je odlučio donirati #simplyfans frižider dječijoj bolnici u Kielce-u, u Poljskoj. Razlog za takvu odluku je ovaj divni Gorenje Retro frižider, opremljen navijačkim dresom rukometnog kluba PGE VIVE KIELCE, koji svojim izgledom može donijeti osmijehe brojnoj djeci. Prošle sedmice, ovaj frižider uručen je bolnici u Kielce-u uz pomoć kolega Gorenje Poljska, koji su donirali frižider, i rukometnog kluba Kielce koji je posjetio bolnicu sa nekoliko svojih igrača. Atmosfera u bolnici je bila fantastična i pozivamo vas da i sami pogledate na našem YouTube kanalu na ovom linku.

Gorenje je oduvijek bilo odličan proizvođač kućanskih aparata, ali u isto vrijeme ono je oduvijek bilo i više od toga. To je također robna marka sa dugogodišnjom tradicijom, koja nastoji da kreira odlične priče kroz svoje sponzorske aktivnosti, poput sponzorstva Velux EHF Lige šampiona. Mi kreiramo priče koje daju neopisive emocionalne vrijednosti našem brendu u očima naših krajnjih kupaca i izuzetno smo sretni što se naš nagradni natječaj #simplymoments završio na ovakav način.