Ponedjeljak, 3. decembar 2018, Split, Hrvatska

Trening sa Ivano Balićem

Trening sa Ivano Balićem

Tim #simplyfans je odlučio da posjeti našeg ambasadora Ivano Balića u njegovom rodnom gradu Splitu u Hrvatskoj, kako bi ga bolje upoznali i kako bi sa njim napravili neke zabavne aktivnosti u susret nadolazećih praznika.

Pošto su dani praznika blizu, a poznati su po tome da jedni drugima tada pomažemo i da nastojimo uraditi neke dobre stvari za druge. mi u Gorenju smo se odlučili da upravo uradimo nešto tako! Da obradujemo neke od vas i da vam damo priliku da upoznate rukometnu legendu, Ivano Balića.

Standardni dohađaji “Upoznaj&Pozdravi” su previše dosadni za inovativan brend kakav je Gorenje i za tako razigran tim kao što je # simplyfans, zato smo zamolili Ivana ako bi mogao organizovati pravi trening sa pobjednicima natjecanja “Upoznaj&Pozdravi” u Hrvatskoj.

Pošto je Ivano jedna zaista izvrsna osoba, rado je prihvatio da tako i napravimo.

Pobjednici natjecanja “Upoznaj&Pozdravi Ivano Balića”, su imali mogućnost da sa sobom povedu još jednu osobu – neki su poveli svog brata ili sestru, neki prijatelja ili prijateljicu. Dodatno dobili su i naš #simplyfans dres, a na kraju dobili su i priliku da urade i jedan trening sa Ivanom.

On je pravi majstor ove igre, tako da im je dao vrijedne informacije o rukometu, ali isto tako i savjete šta trebaju uraditi kako bi postali pravi šampioni.

U priloženom videu možete pogledati koliko su svi uživali u treningu i kako je sve izgledalo.