Rukometne legende ambasadori #simplyfans
NIKOLA KARABATIĆ NIKOLA KARABATIĆ
IVANO BALIĆ IVANO BALIĆ
VID KAVTIČNIK VID KAVTIČNIK

Profesionalni razvoj

Nikola Karabatić je pomijerao sportske granice kroz svoju cijelu karijeru. 

Ovaj rukometaš čiji otac je Srbin, a majka Hrvatica igra i živi za Francusku. Sa nacionalnim timom Francuske osvojio je sva važnija međunarodna takmičenja: Olimpijske igre, svjetska i evropska rukometna prvenstva. Tri puta je bio proglašavan za najboljeg IHF svjetskog igrača godine. 

Kao #simplyfans ambasador, on nam pomaže u širenju snage ujedinjavanja koju nosi sport, a koja je jača i od nacionalnih i drugih granica.

Vijesti

Galerija fotografija

Profesionalni put

Bivši hrvatski rukometni igrač Ivano Balić se smatra jednim od najboljih u historiji ove igre. Bio je izabran za najkorinijeg igrača na glavnim međunarodnim takmičenjima, 5 godina uzastopno. Osvojio je također i EHF nagradu za najboljeg igrača svijeta dva puta. Sa klubovima i nacionalnim timom, osvojio je sva velika takmičenja – od Olimpijskih igara do Svjetskih prvenstava. Ko #simplyfans ambasador, pomaže nam u dijeljenju istinske strasti za rukomet bez granica.

Vijesti

Galerija fotografija

Profesionalni razvoj

Vid Kavtičnik je jedan od najboljih rukometnih igrača Slovenije svih vremena. 

Postao je prvakom Slovenije 2003 godine sa svojim prvim klubom, RK Gorenje Velenje. U 132 utakmice koje je odigrao za klub Kiel, postigao je 567 golova, i osvojio je četiri uzastopne titule njemačkog prvenstva i titulu rukometne Lige prvaka. Sa svojim aktuelnim klubom, Montpellier HB, osvojio je tri šampionata Francuske i brojne druge važne titule. Sa nacionalnim timom Slovenije, osvojio je srebrenu medalju na Evropskom rukometnom prvenstvu i bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu i to kao kapiten tima. 

Kao #simpyfans ambasador on nas ohrabruje da gledamo preko granica. Kako u sportu, tako i u životu.

Vijesti

Galerija fotografija

Vid nije samo odličan rukometaš, već je i odličan kuharski šef.

Pogledajte koje obroke je preporučio za sve #simplyfans!